Moderator: Raiu Sergiu

de Sergiu -Altele
#94
ANUNȚ PRIVIND ORGANIZAREA ȘEDINȚEI DE DEZBATERE PUBLICĂ a propunerii de politică publică alternativă cu titlul „Dezvoltarea cadrului de organizare a serviciilor specializate integrate de sănătate, educație și sociale adresate persoanelor cu tulburări din spectrul autist și cu tulburări de sănătate mintală asociate și a standardizării acestora”

Asociația Help Autism organizează ședința de dezbatere a propunerii de politică publică alternativă: „Dezvoltarea cadrului de organizare a serviciilor specializate integrate de sănătate, educație și sociale adresate persoanelor cu tulburări din spectrul autist și cu tulburări de sănătate mintală asociate și a standardizării acestora”, elaborată în cadrul proiectului „Creșterea implicării ONG-urilor și partenerilor sociali în promovarea politicilor publice alternative pentru copiii cu TSA (ONGPP)”, SIPOCA 313/110709.

Ședința de dezbatere publică va avea loc MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2019, ora 14.00 la sediul AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA DREPTURILOR COPILULUI ȘI ADOPȚIE din Blvd. Ghe. Magheru, nr. 7, sector 1, București.

Ordinea de zi a ședinței cuprinde următoarele puncte:
• prezentarea propunerii de politică publică alternativă;
• prezentarea și discutarea observațiilor și propunerilor referitoare la proiectul de politică publică alternativă.

În cazul în care doriți să participați la ședință, avem rugămintea să ne transmiteți, până luni, 16 septembrie 2019, ora 12.00, la adresa de e-mail: sergiu.raiu@helpautism.ro următoarele informații:
- numele și prenumele dumneavoastră;
- propunerile/observațiile/opiniile referitoare la propunerea de politică publică alternativă supusă dezbaterii (în situația în care nu le-ați transmis deja anterior în perioada de consultare publică 12 august–15 septembrie 2019);
- dacă doriți să vă înscrieți la cuvânt.

Precizăm că timpul alocat luării cuvântului va fi comunicat la începutul ședinței pe baza numărului de persoane înscrise.

La ședința publică pentru dezbaterea propunerii de politică publică alternativă, au acces instituțiile publice, organizațiile civice, precum și orice persoane interesate, în limita locurilor disponibile.

Propunerea de politică publică alternativă aflată în consultare publică începând cu data de 12 august 2019 poate fi consultată prin accesarea următorului link: https://www.helpautism.ro/images/doc/PP ... ressed.pdf

Vă așteptăm cu drag!

Mai puternici pentru copiii cu autism!